Sóc Neus (ella/elli).

Sóc activista LGTBIQA+. Conec i he viscut moltes situacions i emocions amb les que es troben les persones amb orientació afectivo-sexual i/o identitat de gènere no normatives. La meva experiència personal i a l’activisme m’ajuden a acompanyar a persones LGTBIQA+.

La intersecció entre dissidència sexual i espiritualitat, així com els anys d’activisme, m’aporten els coneixements necessaris per poder fer formacions per incloure a les persones LGTBIQA+ en espais espirituals i terapèutics.

Faig sanacions energètiques, sóc mestra de Reiki Angèlic, practitioner de colorpuntura, flors de Bach, cristal·loteràpia i AuraSoma. Vaig estudiar veterinària i faig etologia holística.

Treballo amb energia i emocions. A través de sanació energètica, flors de Bach, cromoteràpia i altres teràpies, acompanyo a les persones a connectar amb si mateixes, a transformar i/o deixar anar emocions, creences i patrons mentals que les bloquegen, a aconseguir més pau interior, a cuidar-se, a estimar-se, a nutrir-se, a reconnectar amb la seva essència. Vull crear un espai segur, respectuós, de cura, on poder obrir el cos, el cor i l’energia a l’escolta, al reconeixement, a l’expressió, a la possibilitat de transformació, a rebre l’energia d’amor que la sanació ofereix.

Sóc cofundadori del Grup LGTBIQA+ espiritual que es a començar a reunir al Centre LGTBI el 2019 (Facebook: Grup Lgtbiqa+ espiritual / IG @gruplgtbiqaespiritual)

Cocreadori de la jornada Queering Spirituality, duta a terme a Barcelona el 3 de març del 2018. Vam crear un espai segur per a persones queer espirituals on vam fer diversos tallers i vam crear una taula de debat.

Pots consultar la meva altra pàgina web: www.neusmiquel.com

Neus Miquel Tàpies: Mestra de Reiki Angèlic, sanació energètica, practitioner de Colorpuntura, Cristal·loteràpia, Cromoteràpia, Aurasoma, Flors de Bach, zoofarmacognosi, veterinària, etologia holística, connecto amb els animals emocionalment i energèticament.

Facilitadori de cursos i tallers de Reiki Angèlic, gestió energètica, Essències Animals, Flors de Bach, Zoofarmacognosi i Etologia (comportament animal).

Formadori de terapeutes i professionals de creixement personal per aconseguir una inclusió activa de les persones LGTBIQA+.

Fomentadora de la diversitat.