Sóc Neus.

Sóc activista LGTBIQA+. Conec i he viscut moltes situacions i emocions amb les que es troben les persones LGBTIQA+ a la societat. La meva experiència personal i en l’activisme m’ajuda a acompanyar a persones LGTBIQA+.

Treballo amb energia i emocions. A través de sanació energètica, flors de Bach, cromoteràpia i altres ajudo a les persones a connectar amb si mateixes, a transformar i/o deixar anar les emocions, creences i patrons mentals que les bloquegen, a aconseguir més pau interior, a cuidar-se, a estimar-se, a nutrir-se, a reconnectar amb la seva essència. Vull crear un espai segur, respectuós, de cura, on poder obrir el cos, el cor i l’energia a l’escolta, al reconeixement, a l’expressió, a la possibilitat de transformació, a rebre l’energia d’amor que la sanació ofereix.

Sóc cofundadori del Grup LGTBIQA+ espiritual que es a començar a reunir al Centre LGTBI el 2019 (Facebook: Grup Lgtbiqa+ espiritual / IG @gruplgtbiqaespiritual)

Cocreadori de la jornada Queering Spirituality, duta a terme a Barcelona el 3 de març del 2018.

Faig sanacions energètiques, sóc mestra de Reiki Angèlic, practitioner de colorpuntura, flors de Bach, cristal·loteràpia i AuraSoma. Vaig estudiar veterinària i faig etologia holística.

Pots consultar la meva altra pàgina web: www.neusmiquel.com

Neus Miquel Tàpies: Mestra de Reiki Angèlic, sanació energètica, practitioner de Colorpuntura, Cristal·loteràpia, Cromoteràpia, Aurasoma, Flors de Bach, zoofarmacognosi, veterinària, etologia holística, connecto amb els animals emocionalment i energèticament.

Facilitadora de cursos i tallers de Reiki Angèlic, Essències Animals, sanació amb Dracs, gestió energètica, Flors de Bach, Zoofarmacognosi, Etologia. Formacions a terapeutes i professionals de creixement personal en temàtica LGTBIQA+.

Fomentadora de la diversitat.