Acompanyo a través de sanació energètica, reiki angèlic, flors de Bach i teràpia amb colors (colorpuntura, cristalls, AuraSoma).

Sanació energètica, Reiki Angèlic

Per deixar anar, per ser lliure, per sanar les relacions, el passat i el present.

Com canten a la Cage Aux Folles i posteriorment Gloria Gaynor, I am what I am! Acceptar que sóc el que sóc, que sóc un ésser únic.

A les sanacions energètiques, utilitzo colorpuntura, cristalls, AuraSoma, cant i bols tibetans segons el que es necessita a cada moment.

IMG_0137

Colorpuntura

Aplicant llum de colors a diferents punts del cos (en la meva pràctica, aplico llum majoritàriament a la cara, al cap i a les mans), podem fer emergir emocions i pensaments encallats. El tipus de colorpuntura que practico s’anomena Colour Light Therapy, tècnica que afegeix el diàleg a l’aplicació de llum de colors, per ajudar a alliberar aquestes emocions i pensaments i transformar el nostre interior.

IMG_0147

AuraSoma

Para gustos, los colores. Som els colors que escollim. Amb tots els colors de l’espectre a l’abast, escollim els colors pels que ens sentim atret*s, perquè cadascú ens sentim atrets per unes combinacions de colors diferents i això diu molt de nosaltres. Quan ens atreu un color, és perquè el necessitem.

Vicky Wall, la canalitzadora d’aquesta teràpia, que per cert la seva parella era una dona, va crear ampolles de dos colors barrejant tints naturals, amb herbes, pols de cristalls. Al triar un color, els prejudicis mentals no actuen i el nostre cos, les nostres emocions, la nostra ànima tria directament el que necessita. Amb una lectura dels colors escollits, podem veure com estem en el moment present i quins reptes tenim, donant-nos informació de com gestionar-ho millor i cap on enfocar-nos . A part de la informació de la lectura, hi ha la possibilitat d’aplicar-se una ampolla escollida directament al cos.

logoaurasoma

Cristal·loteràpia

Utilitzant cristalls, amb els que treballem amb colors i amb la força de la Terra. Ens ajuden a reconnectar amb la nosaltres, amb el present i a treballar diferents temes.

Cristalls txacres

Flors de Bach

Es poden afegir a qualsevol de les altres teràpies per tenir un acompanyament diari a l’hora de treballar les emocions. Per exemple, per augmentar la seguretat amb un mateixi operquè no ens afecti tant l’exterior.

Flors de Bach

Purpurina biodegradable La màgia i la il·lusió sempre són benvingudes a les meves sessions. Els colors que brillen em fan somriure.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Si vols més informació sobre les teràpies que ofereixo, pots entrar a neusmiquel.com