Cada tercer dimarts de mes ens reunim al Centre LGTBI per compartir experiències, debatre idees i qüestionar teories imperants. És un espai queer segur, amable i per sentir-se a gust.

Aquest 2020 el comencem amb ganes i amb un canvi de format: Cada dos mesos dedicarem una hora del grup a fer una meditació guiada.

Gener, març i maig farem la primera hora de grup i la segona de meditació guiada. Es pot venir directament a la meditació a les 19.30h.

Febrer, abril i juny farem 2 hores de grup com hem fet fins ara des del maig del 2019.

Les meditacions estaran basades en els colors de l’arc de Sant Martí/arc iris. Cada dia utilitzarem un color diferent. Uns moments per relaxar-te, connectar amb tu, connectar en grup i omplir-te de color en un viatge energètic.

El 2019 el vam acabar amb la trobada del 17 se desembre, en què vam fer una meditació guiada d’uns 10-15 minuts per entrar al cor i al nostre centre energètic.
Vam compartir, com cada inici de trobada, experiències i reflexions relacionades amb la intersecció de diversitat sexual i de gènere i l’espiritualitat.

A la segona part de la trobada, vam mirar un vídeo curt d’una persona parlant d’energies masculina i femenina (termes molt extesos a una part de l’espiritualitat actual) i vam reflexionar sobre els estereotips d’home i dona i del binarisme que comporta marcar només dos gèneres i marcar dues energies.

Més informació a la pàgina de Facebook Grup LGTBIQ+ espiritual:

https://m.facebook.com/pages/category/Personal-Blog/Grup-Lgtbiq-espiritual-110156723708410/

Cada 3r dimarts de mes de 18:30h a 20:30h al Centre LGTBI de Barcelona (C/ Comte Borrell, 22). 🌈💫💖
Un espai de trobada i debat (gratuït).

Vine directament o contacta’m per saber-ne més: neusmiqueltapies@gmail.com

Si vols rebre els correus recordatoris del grup, envia un correu a gruplgtbiqespiritual@gmail.com amb la paraula Alta.